Gott nytt år!

2013 blev ett annorlunda år, en parantes, något väldigt oplanerat- men egentligen inte dåligt när jag tittar i backspegeln. Har fått lite andra perspektiv, är oerhört tacksam över livet, min familj och mina vänner. Ser fram emot att få starta om med ett nytt år nu, och har egentligen bara en önskan för 2014- God hälsa åt familj och vänner! Och åt mig såklart- vill aldrig hamna i det här igen!
 
Känns väldigt bra att få släppa 2013 nu och börja på ett nytt år, att få blicka framåt och planera för bra saker. Att få drömma och sätta mål.
 
MÅL 2014
 
-  Gå ner de extrakilon jag dragit på mig under min sjukdomstid. Genom att strama upp kosten och köra fullt ut med träningen tror jag att jag kan vara i mål till sommaren.
 
-  Träna för hälsa och välmående, genomföra några lopp under året, första målet är Halv-Vasan om 2 månader. 4,5 mil skidor. Det har varit mitt mål under hela 2013 ( mål är viktiga).
 
-  Resor!! Framförallt resan till Parga 2 veckor i sommar. Resan vi skulle ha gjort förra året men var tvungna att avboka. I år blir den av! Men vi har också bestämt oss för att göra en resa i mars. För att motivera och inspirera och göra ett brejk mitt i jobbsäsongen. För att må bra!
 
 
Ser fram emot 2014! Det ska bli ett bra år!
 

Bishop Arms

Dagens höjdpunkt blev AW med vänner nere på Bishop Ams. Kicki och Ulf är nere i Västerås hos Anna och Janne några dagar (bor i Skellefteå) jätteroligt att vi hann träffas litegrann!
 
Annars har vi haft ytterligare en slö och ledig dag. En löparrunda på Björnön blev dagens kraftansträngning. Skönt att bryta av slö och ledig tid med lite träning- men också superskönt att få vara såhär trötta, slöa och hemmamysiga. Bosse slöar med oss i soffan och uppskattar all mys-tid.
 

Nyårsmål 2014

Blev lite inspirerad av en vän och kollega som funderade över sina nyårslöften. Har kommit fram till att kalla det för nyårsmål 2014 istället. Mål känns mer rätt för mig- då vet man va man siktar mot utan att behöva lova att aldrig göra si eller så. Det är OK att fuska ibland bara man ändå klarar målen.
Ikväll har vi ätit en viltgryta, druckit ett gott Rioja-vin och pratat målbilder 2014.
2014- ska bli ett bra år! För oss kommer målbilderna mycket att handla om träning och mat. Vi har båda kilon att gå ner efter året som varit och nu ska vi ta tag i dem på riktigt!
Det blir några lopp och några resor som också blir målbilder- för att motivera och inspirera och belöna oss själva! Resan vi var tvungna att boka av förra sommaren ska vi göra i år- det är en fantastisk målbild 2014!
En löparrunda kring Svartån blev dagens enda aktivitet. Vi har verkligen haft en riktig mys-dag hemma. Vi sover super-länge och tillåter oss att slöa och bara ha det bra. Känns som att vi behöver ladda upp batterierna för att orka återgå till vardagen efter nyår igen.
 
Undrar också lite om era nyårslöften och mål- hur ser de ut?