En riktigt lugn lördag

Vi har haft en underbart lat och skön lördag- och det är precis vad jag behöver. Patrik är också trött efter en fullspäckad arbetsvecka, så det passar perfekt att skrota runt här hemma i myskläder, titta på filmer och mysa med katterna. Jag har lite dataredigering att fixa med, och det känns lagom att pyssla med.
En utflykt blev det på eftermiddagen hem till Urban som fyllde år. Roligt att träffa lite kompisar en stund, och vi blev bjudna på både middag och jordgubbstårta.
Sen var det skönt att återvända hem till oss igen. Är nog lite tråkig och osocial just nu, men känner att jag behöver mycket ta-igen-mig-tid. Kroppen behöver det och det är bara att lyda. Känns lite höst-mysigt också med massor av ljus nu när det är mörkare på kvällarna.
Skönt att vi är i fas och lite trötta och hemmamysiga båda två. Är så glad för att jag har Patrik att slappa med här hemma- mycket roligare att dega tillsammans.
 

Mysig fredag!

Bilden är från i måndags, när Annie fotograferade mig nere i hamnen. Så härligt med kvälls-ljuset.
Har provat mig fram med kameran idag, riktigt roligt- har ju världens bästa jobb! Kameran har ju fått vila ett tag och idag fick jag till och med en blåsa i handen som värsta grovjobbaren efter 4,5 timmars fotograferande. Har lite bildredigering att ta tag i under helgen. Men nu är det fredag, och ikväll blir det god mat, film och myskväll hemma med Patrik och våra två katter. Går inte jättebra med dem ihop. Vi får nog stänga in Sune på nätterna ett tag så att han inte attackerar Bosse när han sover. Han verkar egentligen väldigt snäll och bill busa/leka, men Bosse är rädd och uppskattar inte lekinviterna. Det får ta tid helt enkelt och vi får nog dela på dem lite när vi inte är hemma.
 
Mår väldigt bra i mina leder nu, men vi ska ändå ta en lugn helg så att kroppen får läka. Inflammationen finns ju där, även om jag är smärtbefriad av medicinen.
Trevlig fredag alla vänner! Nu ska vi tända ljus och fixa käk!

Skillnad!

God morgon!
Ville bara meddela att mina mediciner redan gjort skillnad! Är fortfarande svullen i lederna, men det ser bättre ut och känslan är helt annan. Jag kan kliva ur sängen och röra på mig direkt, och jag kan gå i trappor! Känns ju lovande inför min förskole säsong- är ju fördel om jag kan röra mig obehindrat!
 
Tog bort mitt förband nu på morgonen och såret ser väldigt bra ut. Skönt att få bort all tejp. Såklart är det lite konstigt med en platt sida, men det är ju bara tillfälligt. Det kommer att bli bra tillslut och förhoppningsvis kan jag snart säga att jag är cancerfri. Det är ändå det viktigaste just nu.
 
Här hemma fortsätter Bosse och Sune att närma sig varandra. Sune vill så gärna busa och leka, men Bosse är väldigt misstänksam mot nykomlingen. I morse när vi vaknade låg i alla fall Sune längst ner i vår säng. Han hade smugit upp på natten och lagt sig på behagligt avstånd från Bosse. Jag tror att de kommer att bli bra kompisar tillslut, men det är en process.
 
Nu ska jag ta tillvara på min torsdag!
Här har vi våra godingar!