Trött-svacka

Tur att jag hade en sådan lugn jobbardag idag! Bara 4 timmar och inga kunder inbokade. Har känt mig riktigt trött idag. Ska tänka på det inför kommande behandlingar- att se till att ha lugna jobb-dagar första dagarna efter helgen. Nu ska jag ju i och för sig byta cytostatika-sort och det kan ju bli annorlunda.
En lunch med Anna på Orginal-Tai innan jag gick hem och vilade en stund. Att vila på dagen är väldigt lite jag egentligen- men idag behövdes det. Sov nästan 2 timmar- och behövde det! Nu ska jag väl vara piggare och orka kvällen bättre! Vi ska iväg och äta hos mamma och pappa ikväll. Otroligt lyxigt!

Lycka!

Lycka,lycka lycka! Min dator blev räddad igår! Har gjort back-uper och säkrat mina viktiga jobb. Billigt värre blev det också, 0:- ! Trodde nog att det skulle svida ordentligt i plånboken.
Sov nog lite dåligt förra natten, eftersom jag hade tankarna på min dator och eventuella jobb som gått förlorade. Var riktigt trött på kvällen sedan. Är ju också de här nätterna jag är i behov av mest sömn efter behandlingen också.
Blev en riktigt lugn kväll hemma. Vi grillade på vår lilla el-grill, tittade på film och bara tog det lugnt. Henke kom förbi en liten snabbis och det var roligt att få höra lite om hans helg-resa. Han verkade så glad och nöjd med sin semester och det var mysigt att få krama han lite.
 
Sömn och vila är läkande- känns att det gör nytta! Känner mig lite sliten idag också- tur att jag inte jobbar fulldag idag! Har dessutom inga fotograferingar utan ska bara redigera vid datorn.
Ha en bra tisdag alla vänner!
 
Glömt att visa min fina födelsedagshälsning som kom via Facebook från Lill-Babs! Riktigt roligt!

Hår-bilder

Fotosession i studion idag. Annie fotade mig med mina båda frisyrer och även utan. Lite för dokumentation.
Detta är min favorit! Känner mig väldigt jag i den här- fast den är väldigt olik mitt vanliga naturliga hår. Kanske lite som jag skulle vilja ha håret stylat i vanliga fall- fast jag är för lat och aldrig orkar. Tycker om att det är plattat och klart- det blir alldeles för sällan som jag orkar fixa med platt-tången på mitt vanliga hår.
Kommer att gilla den här också nu! Gillar lugg- fast jag inte har det annars. Känns lättare att dölja peruk-skarvar. Sned-luggen har känts så perukig- det är nog för att jag inte fått till det så bra. Men det känns enklare såhär.
Bilden utan hår. Trodde nog aldrig innan att jag skulle våga lägga ut en sådan här bild. Har haft sjuk ångest för just det här med håret. Men det känns OK nu. Har så mycket bra hår-lösningar och det fungerar väldigt bra. Kommer att anlita Salong Unik för hårförlängning såfort det blir möjligt. De har ett nytt slags teip-hår som fungerar fast det egna håret inte är så långt. Känns väldigt bra att veta- vill ju såklart ha hår så fort det bara går.